Visitors 0
0 photos

Onze eerste dag, zaterdag, stond in het teken van verkennen van het Jaegerburgpark. 's Morgens voor zonsopgang waren we in het park en hebben tot een uur of half 1 rondgefietst, gekluund en vooral genoten.
Midden in het park staat het slot en daar lopen vrijwel alle wegen heen. Het dak is beslagen met kopen, zoals op veel huizen in Denemarken en groen uitgeslagen door de tand des tijds.
Door het hele park, kun je van alles vinden, zo is er een speelpark voor kinderen, een voetbalveld en een golfbaan.
In tegenstelling tot wat ik dacht is het park aardig glooiend en hadden onze elektrische vouwfietsen het er soms moeilijk mee, toch hebben ze bewezen handig te zijn want de oppervlakte van het park is groot.
De herten lopen door het hele park heen, dus je kunt ze tegenkomen op de golfbaan of voetbalveld of in het speelpark. Er zijn 3 soorten in het park, we hebben edelherten gezien, die zitten meest verscholen in het bosrijke gedeelte.en dan een soort die we nog nooit gezien hadden, meen dat ze Syka's heten, die zitten qua formaat tussen damherten en edelherten in hebben een iets soberder gewei en zijn wat grauwer.
Maar het merendeel zijn damherten.
This gallery is empty.