Mijn naam is Tonny Hoevers en woon in Gelderland (NL), naast mijn gezin zijn mijn Golden Retrievers en fotograferen mijn grote hobby.

Op de volgende pagina's kunt u wat foto's zien die ik gemaakt heb zo door de jaren heen, Mijn fotowebsite is mijn dagboek, dus alles staat gerangschikt op dag, maand, jaar. Jaren kon ik door mijn ziekte niet op pad en nu lukt dat gelukkig beter, vandaar een fotodagboek. Door een oogziekte zie ik nog maar weinig, mijn camera is mij OOG zeg ik altijd!!

Na een aardige hoeveelheid  camera's kocht ik in 2006 een Konica Minolta Dimage Z6, een hybride camera, een camera waarmee voor mij de liefde begon van intensief fotograferen, samen met mijn vriendin zijn we vele uurtjes bezig geweest dingen die we zagen vast te leggen.

Begin 2008 kwam de eerste digitale spiegelreflex, een Canon Eos 400d, samen met de kitlenzen. Het bereik was me te weinig dus al snel weer verkocht.

Na een aantal lenzen en een aantal camera's had ik tot 12 december 2016 (memorabel voor mij die dag) een 5d mark IV met een paar objectieven en haha had en heb zoals zoveel fotografen nog een heleboel wensen. En een van die wensen is op die dag in vervulling gegaan. Door lichamelijke problemen werd die spiegelreflex voor mij te zwaar en na een heleboel workshops heb ik gekozen voor de Olympus OMD E-M1 Mark II en een viertal objectieven met een bereik van 12 tot 400 mm.

Gelukkig zit er ook een flitsertje bij die kan ik goed gebruiken voor het fotograferen van mijn Golden Retriever pups, die foto's kunt u op mijn website vinden door op deze link te klikken.

Alleen en samen met een paar vriendinnen hoop ik nog vele leuke en mooie foto's te gaan maken, want het erop uit gaan en dingen te gaan bekijken vraagt iedere keer om meer, meer, meer .............

 

tja en in 2019 toch weer een overstap gemaakt, naar de Nikon Z6 met allerlei objectieven   Begin 2021 is de Nikon z6 ii erbij gekomen en de Sony RX 10iv,.  De laatste is mijn fietscamera, lekker handig onderweg 

 

Klik op link bovenaan deze pagina om foto's te bekijken.

Misschien wilt u mijn Golden Retrievers ook zien? http://www.isselhoeve.nl 

Hoop dat u met veel plezier rond kunt kijken!!!!